torsdag 31. desember 2009

GODT NYTTÅR




Sender mange varme hilsner til alle der hjemme, og ønsker alle et riktig godt og helsebringende nytt år.. Tusen takk for all støtte gjennom det gamle året..

Hilsen fra alle som en her i Houston, Texas.

5 kommentarer:

  1. Og et godt nytt år til dere også, mange varme helsebringende klemmer fra meg og mine :o) Klem therese

    SvarSlett
  2. Finnes svært få jeg ønsker et bedre år enn dere, og jeg er enda overbevist om at dere kommer til å sparke det gamle langt ned i støvlene!
    Alt det beste for det nye året til små og store<3

    Varme klemmer fra familien Banan aka Anette og co;o)

    SvarSlett
  3. Det var stusselig lite raketter her i Houston. Det var faktisk ingenting.. Far er skuffet... :o)

    SvarSlett
  4. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kan være her og starte det nye aaret sammen med dere i Houston.Det er noe spesielt at jeg kan være med Klara Thomine til behandlingen som hun har her. Naa vet jeg hvordan dere bor mens dere er her, og hva dere fyller dagene med. Det er fint at vi alle har hatt mange fine opplevelser sammen,og at Klara Thomine er i saa god form at hun har vært med oss paa alt.Jeg ønsker at det nye aaret skal bringe tilbake det gode livet deres.Jeg tror,haaper og ber om at Klara Thomines glede og livskraft er et bevis paa at hun er frisk....det er mitt nyttaarsønske til dere...

    SvarSlett
  5. Hei alle sammen.
    Vi ønsker dere alt godt i det nye året,og vi håper og trur det beste.
    Nå savner Mariken Aurora no veldig, hun spør minst en gang hver dag hvor lenge det er til Aurora kommer hjem, men hun(og vi andre)savner også klara og siri.Vi er ofte inne på bloggen og følger med på alt det spennende dere gjør.
    Mvh Mariken,Monika og Geir.

    SvarSlett