onsdag 9. desember 2009

juletre?



I dag handler det mest om å få dagen til å gå, for vi gleder oss så UTROLIG mye til i morgen, når barna kommer<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3.
Klara og jeg har pyntet juksepalmen vi har i leiligheten, og etterpå skal vi en tur i parken, for så å pakke kalender-gaver, og kose oss med jul i svingen.
Marius er skikkelig forkjølet, men forhåpentligvis hjelper det med en liten "dupp".

8 kommentarer:

  1. Det blir jubel i morgen når de andre barna kommer moro for dere å få besøk.Snart kommer jo bestemødre etter de også deilig med litt familie i nærheten.Tenker på dere håper dere får en flott tid sammen mens barna er på besøk
    Klem fra Inger S N

    SvarSlett
  2. Åååå, så morro og koselig da!!! :-))) det blir nok et urolig møte og øyeblikk!!! :-) Kos dere masse masse mens barna er der!! :-) Ha en fortsatt fin adventstid! :-) Tenker på dere!! :-)
    Advents-klem fra Monica Haslum

    SvarSlett
  3. Unner dere virkelig å få ungene ned nå. Skal bli godt for store og små :o) Å for noen barn.... helt herlig alle tre. Har virkelig koset meg med besøk av de! Tusen takk! Klem fra hele gjengen på Lovisenberg :o)

    SvarSlett
  4. Tenker d blir koselig og at dere gleder dere. Fikk en deilig kos av Aurora, da jeg gikk fra jobb på SFO i dag. Hun er så spent, så spent. Ønsker dere alle sammen lykke til videre. Beste hilsen Britt fra på SFO.

    SvarSlett
  5. Kjære Siri, kos dere masse; hele familien samlet, når de kommer!! Ha fortsatt en god førjulstid......syns palma var artig jeg da!! God bedring til Marius

    SvarSlett
  6. Vi gleder oss på deres vegne -at de andre tre er kommet over nå!Hørte de til morran i dag når de dro...he he! Bare koselig! Må dere finne masse tid til å kose dere sammen og oppleve hyggelige ting. Beste hilsner fra naboen over veien!!!!

    SvarSlett
  7. hei igjen håper det går bra med dere prater ofte med momo ,hører at det går bra .Håper at ungene får en fin tur,Vi tenker på dere hver dag Leig større bil kjør rundt og kos dere så godt dere kann hilsen Gunhild.

    SvarSlett
  8. Hei Siri. Godt å få samla hele gjengen nå tenker jeg. Kos dere masse:)
    Klem fra Hanne og Susann:-)

    SvarSlett