onsdag 30. desember 2009

Museum

Siden sist vi skrev her har det stort sett bare regnet. Så mye av tiden har vært brukt til å kjøre sightseeing med oss selv. Ikke så mye variasjon her i Texas, alt er jo helt flatt. Så det har mest blitt å se på juledekorasjoner.. I dag har det stort sett vært fint og varmt. Var på childrens museum, det er litt som en avansert leketøysfabrikk. Ungene koste seg og lekte, men ble fort mettet. Det er tydelig at det er holiday, for det var stapp fullt av voksne og barn, som nesten gikk over hverandre for å komme frem.







Har også vært på The Houston Museum of Natural Science. Det var en litt annen opplevelse, mye folk der også, men større områder å bevege seg på. Ungene storkoste seg, med fossiler, krystaller og sommerfugler.
Klara Thomine klarer seg utrolig godt til tross for strålebehandling hver eneste dag.
Hun er sliten og sover mye, men blid og fornøyd når vi er ute å titter på Amerikas mange rariteter.. Nå er det kun 7 behandlinger igjen, og vi krysser fingre å ber våre bønner for at dette er siste stopp før hun blir helt frisk..
Hverdagen er stadig å banker på døra, men vi presser den vekk med tro, håp og kjærlighet.. Dette skal vi vinne





2 kommentarer:

  1. Hei kjære dere alle sammen.

    Dere er vinnere...alle sammen <3 Gleder meg sååå til dere kommer hjem,til en hverdag fylt av tro håp og kjærlighet <3
    Ønsker dere en riktig fin nyttårsfeiring i kveld,blir nok stort og annerledes!

    Nyttårsklemmer fra Jeanette m/familie

    SvarSlett
  2. Man komme langt med tro, håp og kjærlighet! Å jeg tror, håper og ber på det sterkeste på et fantastisk flott sykdoms-fritt år for dere! Det har dere virkelig fortjent!!!! Håper dere får en flott feiring ikveld! Bjørneklem fra meg :o)Therese

    SvarSlett