søndag 6. desember 2009

stearinlys

Dette passer nok bedre under -og sånn ,enn -interiør, men ville dele med dere en liten skatt jeg fant i butikken på sjømannskirken.

Er de ikke helt nydelige, gleder meg til å finne den rette plassen til dem hjemme..
På kjøkkenet , kanskje, eller hva med på en hylle i stua... jeg får se..

4 kommentarer:

  1. Så søt eske!!!!! Passer godt inn i hærlighetene dine Siri :o) Gleder meg allerede til vi skal ta en jente tur og handle litt "småsnacks" til hjemmet når dere kommer hjem!!!
    Kjenner hver dag at jeg savner dere!! I dag er det en sånn dag hvor jeg bare hadde så lyst å ta en kaffe med deg og prate litt surr og vås ;o) hi hi... Tenker på dere hele tiden,så godt å se at dere har fått et lite nettverk der nede,det gjør oppholdet litt lettere vil jeg tro! Og nå er det bare 2 dager til de andre 3 gulla kommer ned til dere :o)

    Sender masse varme klemmer og kjærlighet <3 klem fra Jeanette

    SvarSlett
  2. Caroline M. Siblini9. desember 2009 kl. 01:11

    Kjære Siri.
    Jeg leser ofte denne bloggen. Jeg blir alltid varm i hjerte samtidig som jeg skulle ønske jeg kunne ta en tryllestav og gjøre alt bra for dere alle. Du er en fantastisk mor, det har du alltid vært. Selv om vi ikke har sett hverandre på mange år, er dere i tankene min.

    Hils hele familien så masse fra meg.
    Stor klem Caroline (barnebarnet til Astrid Myrland)

    SvarSlett
  3. Det var veldig koselig å høre fra deg Caroline. Ser at du selv har en nydelig liten prinsesse. Vi er heldige<3. I morgen kommer alle store-søskna, gjett om vi gleder oss! Skal hilse de når jeg ser de, jeg, også fåfr du hilse tante Astrid o co:).

    SvarSlett
  4. -Og Jeanette, jeg gleder meg masse til alt det gøye vi skal gjøre når ting er tilbake til normalen, men også bare slarve over en kaffekopp...savner dere så..

    SvarSlett