torsdag 3. desember 2009

1 uke igjen:)

I dag koste vi oss med å leke på sykehuset etter Klara våknet av narkosen. Hun ville ikke dra igjen, og jeg antar det er en god ting.. Har også snakket med en annen norsk familie her nede , som skal starte med proton til uken. En voksen , som har fått hjelp av sønnen sin til å finne frem til MD Anderson. Ganske utrolig at vi skulle være her samtidig, hva er oddsen?













Etter prat med familien hjemme, dro vi til Herman park for å leke. Der traff vi Norah, Eddie og Avia. Deilig å komme ut, og deilig å prate med andre . Norah er 19 mnd, og helt nydelig. Foreldrene er også kjempe-koselige:)
Klara startet proton terapi samtidig med Norah, og en annen liten gutt, Joshua, på 13 mnd. superskjønn liten gullklump, med akkurat samme diagnose som Klara. Samme tumor, samme grad, samme sted.. Hverken de eller vi har noengang truffet andre i eksagt samme situsjon, og også med samme sykdomsforløp. Trist, men samtidig godt at noen vet akkurat hvordan vi har det , og har hatt det. Josh og Kendall (foreldrene) er veldig hyggelige. Vi har liksom dannet en liten gruppe ,vi 3 foreldreparene.




Nedtellingen er igang for fullt, og nå er det 1! uke igjen!!!!!!!! YES!!!! Det skal bli utrolig godt å få barna hit. både for barn og voksne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar