mandag 4. januar 2010

Tiden går...

Tiden går, og forhåpentligvis jobber tiden for oss. Klara Thomine er veldig sliten om dagen, men hun henger med overalt hvor vi drar.. Veldig greit å ha noe å fordrive tiden med, hvis ikke hadde dagene blitt veldig lange. Tok en tur tur til Galveston igjen. Det går en gratis ferje frem og tilbake mellom Galveston og Galveston Island. Det var artig, for det er et yrende dyreliv i Mexicogulfen. Delfiner, pelikaner, skarv og mye annet festlig..






I Galveston var det også en utrolig tøff Rainforest Cafe, med en elv som man kunne kjøre båt i. Der måtte vi jo bare innom. Klaras favoritt cafe..







Dyrehagen ligger rett bortenfor her vi bor, så vi tar en tur dit i ny og ne også.The bestmothers og vi var en tur innom på 2. nyttårsdag for å se hvordan det sto til. Det var faktisk free day at the Zoo, så det var jo nesten ikke folk der, bare 1 million sånn ca..






På kvelden tok vi en rundtur i distriktet for å se på juledekorasjoner, og the svigers skulle ut av bilen for å ta bilder, men du verden hvor vi angret da vi slapp dem ut.. Jeg har ikke sett på maken til galskap, de trava inn i hagene å knipset i vei, tror ikke de tenkte på at våpentettheten blandt Texanere er ganske høy. Om ikke alle har en, så har de i hvertfall to.. Ble et øyeblikk en smule nervøs der vi sto og ventet, men de kom nå tilbake til slutt, med mange fine bilder.. Men da var far ganske oppgitt..


3 kommentarer:

  1. Tenker masse på dere og synes det er så fint at vi kan følge dere i denne bloggen. Klem til dere alle fra oss på barneavdelingen.

    Mona

    SvarSlett
  2. Jeg har jo sett bilder av julepyntede hus, og sett det på Tv....men dette her overgikk alt!!
    Det var ikke glorete, men rett og slett flott.....ihvertfall i denne gata.
    Marius er bare misunnelig på alle de fine bildene vi fikk tatt.....det er jo ikke vår skyld at den ene snømannen mistet hodet mens vi var der. Og jeg skulle jo bare hjelpe og sette det på igjen... :-)

    SvarSlett
  3. Må bare si det; vi er fulle av beundrig!!! Flottere famile skal man lete lenge etter <3 Hilsen Anita m/ fam :-)

    SvarSlett