fredag 18. desember 2009

Zoo

Hei alle sammen!

Idag har vi hatt en fin dag.Behandling og narkose fortsetter å gå bra, og det er vi veldig takknemlig for..


Vi hadde time med psykologen på sykehuset,som tester barn som gjennomgår protonstråling .Før vi gikk inn, så snakket vi om at vi ikke trodde denne testen gikk så bra, fordi hun kjedet seg så da hun tok den. Legen var VELDIG fornøyd, og imponert over den lille jenta vår. Hun lå godt over på alle felt, hun var som en 7åring når det gjaldt oppgaver som gikk ut på å sette ting i mønster og former med klosser og farger.At hun er så til de grader oppegående er imponerende når man i tillegg tar i betraktning at hun har hatt 2 store operasjoner i hodet, gjennomgått 20 cellegiftkurer på 10 mnd, og hatt tilbakevendene vekst av tumor.Dette var dagens, ukens og månedens skryte-innlegg nr. fus, men det er vel lov å være stolt, eller?







Været har vært nydelig i dag, og vi dro i dyreparken en tur i ettermiddag. Deilig!
Fikk bare sett ca halvparten, men vi kjøpte fripass, så vi kan dra tilbake når vi vil. Da kan vi ta det med ro, og ikke tenke på at man må rekke alt på en dag.
Her var det både elefanter, løver, tigre , bjørner, leoparder, og mange, mange andre dyr. Litt karuseller skulle det også være , så vi kommer helt sikkert til å dra tilbake snart.







Aurora vil veldig gjerne sende noen spesielle hilsner til alle vennene sine , klassen og koret, hun savner dere og har nok mye å fortelle når hun kommer hjem.
Klara savner også sine venner,familien, kjæresten og nabosøstra Mariken.
Vi gleder oss veldig til å treffe Mimmi og Mommo på julaften. Snakk om julegave!

7 kommentarer:

  1. Hei vakre mennesker!
    Om ikke dere kan skryte,hvem kan det da? hun har jo vært over gjennomsnittet klok ffra fødselen av hun der da. Mon tro hvem hun har det fra??? Tipper det er fra meg jeg...hehehe...

    Det er så vittig å se bildene av barna og se ho like de er deg Siri. Nå er Klara en kloning av Marius omtrent, Men Anders Jørgen, Frank Oliver og Aurora er lik deg altså....

    Så godt å lese at ting går bra, at dere nyter hver dag, og at livet smiler litt til dere after all;o)

    Sååååå koselig at Mimmi og Mommo kommer nedover!!
    Måtte dere få en superfantastisk jul alle sammen!!!!

    Varme jueklemmer fra det pokkers så kalde nord (16 kalde ja....lovely), Anette m/familie<3

    SvarSlett
  2. Hei , ja jeg håper hun har noen av dine gener, Anette....humoren din kan komme godt med.. :-)

    SvarSlett
  3. Hils så masse tilbake til Aurora og si til henne at vi har savnet henne på koret og at vi gleder oss veldig til hun kommer tilbake :)
    Kos dere masse masse, noe dere sikkert gjør!
    Klem fra Sharlene

    SvarSlett
  4. Hei.
    Det er helt klart lov å skryte av så flotte resultater, og at hun er begavet er jo ingen tvil.!!!
    Hils så mye til Aurora fra Tomine. Hun
    har sett alle de fine bildene her, så vi følger med.
    Hils resten av folket og så må dere ha en riktig GOD JUL !!
    Klem Kjersti

    SvarSlett
  5. Hei alle sammen.
    Først vil vi få gratulere Klara så mye med 3 års dagen.Vi savner dere veldig nå, men vi ser at dere har det fint sammen. Så mye dere opplever og at det går såpass bra med Klara. Mariken savner dere masse, snakker om Klara og Aurora stadig(og deg siri) Idag er det skikkelig snøstorm her, men det er koselig med hvit jul da, også er det gøy for barna ut å leke. DA må dere kose dere i jula alle sammen.
    Mvh Mariken,Monika og Geir.

    SvarSlett
  6. Hei :-) Var det noen gang tvil om Klara kom til og score høyt?? Hun har vel vist for oss alle at hun er en supergluping;-) Godt og høre at ting går så bra!! Ønsker dere en god jul!! Klemmer fra Moss

    SvarSlett
  7. Og ja, det er virkelig lov og skryte av henne ;-)

    SvarSlett