torsdag 17. desember 2009

Bursdag!

3ÅR OG STOR JENTE:


I dag er den flotte ,store, vakre, tøffe, modige, artige, nydelige, flinke, tapre jenta vår 3 år! Vi er såå glad for å ha hele familien her , for å feire henne!
Klokken 6 marsjerte alle inn for å vekke henne med sang og gaver. Det ble ikke frokost på sengen, for hun må jo faste før narkosen.., men hun var like blid, og stor-fornøyd!

På protonsenteret ble vi tatt imot av de "vanlige" , vi er blitt en ganske fin gjeng etterhvert. I dag var det 5 av dem som hadde sin siste behandling, og det er fint, men samtidig vemodig. Disse menneskene som er blitt nære og kjære de siste ukene, skal vi sannsynligvis aldrig se igjen...

Både pasienter og personale hadde gaver til Klara Thomine, og hvordan vi skal få med alt hjem, er en gåte..Hun har fått alt fra klistremerker , klær, pc, dukkehus og hjemmelagede kunstverk. Rørende og spesielt. Kake ble det også:)

Etter timen vår hos øyelege i dag, dro vi på reinforest cafe. Der møtte vi Josh, Kendall, Joshua, Fredrik, Alfred og Thea. Veldig koselig!
Det ble mat og dessert, nemlig spesialiteten; VULKANO! Da kommer 3-4 servitører med en vulkan laget av brownies, is og krem, og synger bursdagsang. Nydelig!




Barn og voksne koste seg, men så fikk barna lopper i bena ..da bar det videre, vi skulle kjøre tog! Klara elsker det, og vinker febrilsk hver gang det kjører forbi.




Vi har hatt en flott dag i dag, med mange gode hilsner fra familie og venner.
Vi setter pris på dere.

.

2 kommentarer:

  1. flotte bilder av en flott og spesiell familie! spesielt lille store klara thomine. tenker på dere og hilser masse.

    SvarSlett
  2. hilse masse tilbake:)

    Blir koselig om vi starter foreningen igjen? Eller om dere andre har snakket sammen, eller treffes, så slenger jeg meg bare på når vi kommer hjem til gamlelandet..
    Klem

    SvarSlett