søndag 6. desember 2009

familiegudstjeneste

Idag har vi vert i sjømannskirken på familiegudstjeneste. Det var veldig hyggelig, Klara sang med koret, og hadde ellers en liten )ikke helt planlagt) solo-opptreden, som snart ble fulgt av Thea. De to er virkelig blitt gode venner.




Klara Thomine og jeg var til frokost hos Fredrik og Ingvild, da Marius var og hentet den andre norske familien som er til behandling ved protonsenteret. Det var veldig hyggelig å bli litt bedre kjent med dem, og det er nok ikke siste gang vi treffes utenfor sykehuset.
Etter gudstjenesten var det duket for kirkekaffe med Texas-vri... Grillmat, salat, is og frukt..mmm...
Klara Thomine fikk et kjempefint teppe av en jente som heter Nina i dag. Hun er 12 år, og hadde laget det selv.. Hun er en helt nydelig jente, både på utsiden og inni, synes vi..




Klara Thomine sovnet selvfølgelig i bilen på vei hjem, så da var det full action på gulvet i lek med pappa før kveldsmat.Nå er det bare 4 dager til barna er her, og vi gleder oss VELDIG! Klara har et stort behov for litt søsken-stimulans nå, enebarn over en mnd begynner å sette spor. Litt overdose av oppmerksomhet, og mamma og pappa som er der hele tiden er ikke bare sundt!
Vi fikk pratet med Mommo på skype, og pappa hadde koblet pcn til tv, så da fikk vi tatt bilde av Klara og bestemoren sammen, selv om de var på helt forskjellig sted i verden.


Ellers vil vi hilse til alle dere som følger oss, vi prater mye om dere der hjemme.
Klara snakker masse om søsken,nabosøstra si, fettere, kusine ,tanter, onkler og besteforeldre+ oldemor. Legene både på tss og riksen, og alle sykepleierene som vi er utrolig glad i, ellers venner og bekjente. Det er stadig liksomtelefoner med laaange samtaler om alt og ingenting , før hun plutselig kan utbryte Å, DER BRØYT DET, og legge på.. HI-HI Det er veldig gøy å høre på.

Til slutt vil vi ønske alle en god uke, spesielt er det en fin familie på østlandet vi tenker ekstra mye på om dagen. Vi er glad for at dere har vert der for oss gjennom hele sykdomsperioden til Klara, vi er glad i dere, og ønsker dere ALT godt. Klæm

3 kommentarer:

  1. Så godt å vite at barna kommer ned til dere snart!! Kan ikke forstå hvordan det er å reise laaangt vekk med et sykt barn for å få hjelp og den beste behandling, og så forlate de andre hjemme....men nå er dere sammen snart!!

    SvarSlett
  2. hei alle sammen.folger med dere på bloggen og gjenno tove.det ser ut som dere har det bra etter forholdene.jeg er så glad for at jeg fikk være med på innsamlingen. det har gitt meg så mye hygge og glede.tusen takk det er den beste gaven jeg noen gang har fått.nå håper jeg dere får en super mnd med alle barna.dere må dra på mande ting så dere får oppleve mye sammen.tenker på dere hver dag og ønsker dere alt godt. hilsen gro mjlland

    SvarSlett
  3. Hei Gro.
    Du skal vite at vi virkelig setter pris på alt vi har fått. Det har gjort tilværelsen vår mye enklere. Det gjør sånn at vi får anledning til å få besøk av barna + at vi kan finne på en hel masse gøy. Vi har startet nedtelling til barna kommer, Klara er kjempespent, hun dirrer i hele kroppen når vi snakker om det.. Tusen takk.. Får liksom ikke forklart hvor mye dette betyr for oss.. Igjen tusen takk til alle som har bidratt..

    SvarSlett