fredag 8. januar 2010

2 Igjen




Nå er det kun 2 behandlinger igjen på protonsenteret. Det er en ny milepel som nås. Det står en gong-gong i gangen som alle som er ferdig med sin behandling skal slå på, for å skape balanse, fred i sinn og gode energier. Det er tradisjon for dem som "graduates" å stelle til en liten fest, med litt kake og greier. Det er like rørende hver gang noen er ferdig, ung som gammel. Det er veldig spesiell stemning på venterommet, det er som man går inn i et rom fyllt av gamle kjente, slapper av med en kopp kaffe å skravler i vei som man skulle kjent hverandre i mange år. Vi har ikke bare fått nye venner, for det har blitt mer som familie. Det i allefall veldig hyggelig. Mange av disse erfaringene vi har gjort her, vil vi prøve å videreføre hjemme i norge.







Før ungene og bestemothers dro hjem, var vi i 60ende etasje i Houstons høyeste bygning. Det var høyt. Heisen gikk veldig fort til heis å være, og brukte 52 sekunder opp. Fikk dotter i ørene. Etterpå gikk vi på Hard Rock Cafe. Det var stas. Bassgitaren til Sting, Gitaren til Paul Stanley fra KISS, og mange andre rariteter hang på display der inne. Ungene fikk T-skjorte og hamburger så da var de klare for retur.






3 kommentarer:

  1. Hei igjen.. Dere legger ut så mange fantastisk flotte bilder og skriver så fine komentarer til, så det føles som om vi er med dere på reisen. Godt å få lov til å følge dere :) I dag har mommo vært "julenisse". Hun kom først til oss, og deretter gikk ferden videre til store og små noe jeg ville være med på. Veldig koslig at hun hadde tid til å tenke på oss her hjemme når hun hadde så mye spennende å oppleve sammen med dere. Men "julenissene" er jo snille :) Ellers er alt bra her hos oss. Det er kaldt, men egentlig er det vel bare en god norsk vinter slik den skal være. Greit for meg å si som ikke trenger å gå ut....Ønsker at alt går som planlagt hos dere nå, og at lille Klara Thomine er i topp form når dere kommer hjem igjen. Ønsker dere lykke til og gleder meg til vi treffes igjen. Klem fra tante Reidun

    SvarSlett
  2. Men... Tante Reidun, du må da være oppdatert....Klara Thomine har jo stadig telefonsamtaler med deg :-) Hver gang hun finner en tlf ringer hun. Når vi spør hvem hun snakker med,er det alltid "tante Reidun"
    Og til dere der i Texas må jeg si at her er det kaldere enn hos dere!! Mye kaldere skiller 30 grader eller noe sånt...
    Jeg gleder meg til dere vender nesa hjem til det gode liv :-)

    SvarSlett
  3. Ja. Klara Thomine og jeg har stadig en samtale:) Hun lengter også hjem til kalde Norge, men der er det så mange som savner dere og som er glad i dere, og da er det helt greit at det er litt kaldt. Kjærligheten varmer mer enn alle minusgradene. Vi ønsker dere en fin tur hjem. og skal gjøre vårt til at dere får det bra her hjemme i kalde Norge. Klem
    fra tante Reidun

    SvarSlett