torsdag 14. januar 2010

MR


I dag har frøkna tatt MR bilder.
Vi er veeeldig spente, men har virkelig trua på at vi får gode nyheter nå.
Selvfølgelig er det en liiiiten , ekkel følelse der når man venter, men har mest god-følelse.
Vanskelig å forklare, men jeg vet jo at en del av dere som leser bloggen faktisk kan sette dere inn i hvordan vi har det nå.
Vi håper på svar i morgen, men det kan jo selvfølgelig ikke garanteres at legene har fått lest bildene, og hvis ikke , må vi faktisk vente helt til tirsdag.
Får håpe vi slipper det.....

Dro tilbake til leiligheten etter MR, pappa og Klara tok en liten lur, før vi hentet Kirsten og Arne. De spanderte middag på "cheescake-factory" , og det var DEILIG!
Fikk handla litt også, mens vi jentene kunne gått i timesvis, var gutta ganske fort ferdig. Sånn er det jo ofte, men håper og tror alle var fornøyde!

Nå har den vesle frøkna lagt seg, og det er nok ikke lenge før mamma`n følger etter. Det blir ikke mest søvn om nettene, men det vil nok hjelpe seg når vi får gode nyheter i morgen:)

Hjemlengselen er helt FRYKTELIG nå, og jeg vil HJEM!
Savner dere alle, men spesielt de 3 gulla<3.

4 kommentarer:

  1. hei hei! skjønner du lengter hjem siri! håpe dere får svar nå før dere reiser hjem og at det er gode nyheter dere får!!! vi husker på dere! så må dere ha en riktig god tur hjem til vinterlandet;)hils dine kjære:) klem anne-may

    SvarSlett
  2. Hei snuppelure og snuppelar, og vesle snuppeline!
    Nå er behandlingen ferdig, bildene tatt og det mest spennende gjenstår; resultatene!! Men som sagt før og som dere selv sier også, the feeling is G O O D!!
    Jeg krysser fingre for at dere får svar i dag, for det å vente må være det verste altså, fysjom!

    Gleder meg med dere over behandling som ergjennomført og jeg er stolt av å fortelle andre om at i min familie har vi ei jente på små 3 år som er et av mine største forbilder på denne jord!!

    Varme klemmer, Anette

    SvarSlett
  3. Hei.
    Så utrolig fin blogg dere har. Har begynt å lese deres blogg da vi også har en gutt på 4 år som har kreft. Han har en kreft type som heter rhabdomyosarkom. Han har en svulst i mellomøret. (den vokste ut i øregangen). Det har blitt søkt om behandling i boston, houston og paris for våres del. Da de anbefaler protonstråling. Så vi venter på svar om hvor vi skal, om vi skal og når vi skal. Lurte på om dere har noen tips og råd om utenlandsbehandling. Hadde vært koselig å høre fra dere.
    Ønsker dere også lykke til med svar på MR. Krysser fingrene for dere. Stå på.
    Klem fra Anne Berit.

    SvarSlett
  4. Hei Anne Berit.

    Vi vil gjerne svare på spørsmål så godt vi kan.
    Mail adressa mi er: sirimari@kebas.no . Hvis du sender oss en mail, så er det lettere å kommunisere. Det er jo ikke alt man vil legge ut om på blogg. Sender du en mail, så får du nr. vårt, også prates vi snart! Fatt mot, det er utrolig mange dyktige mennesker , som vil gjøre det beste for dere!

    SvarSlett