tirsdag 12. januar 2010

She did it!

HURRA!



Siste protonbehandling er unnagjort, og det er med blandede følelser vi har sagt hade til mange av våre gode venner i dag!
Klara klarte seg kjempebra, og slo på gongen som den vinneren hun er!
Akkurat nå sover både mann og barn, men siden det er ca 20 grader ute, tenker jeg kanskje det blir en tur i ZOO etterpå, hvis formen hennes tillater det.




Tusen takk for alle kommentarer, det varmer<3

9 kommentarer:

  1. Det er jenta si det!!! Du må gi henne en god klem fra meg. Lykke til på torsdag! Jeg tenker masse på dere. Kristine

    SvarSlett
  2. HURRA !! ENDELIG FERDIG :)
    Så flott og tapper jente dere har.

    Forresten veldig kule røde boots!
    Masse lykke til på tordag!!
    Go og stor klem til dere alle og
    en Diger Bamsekos fra Malin til Klara

    SvarSlett
  3. fantastiske dere er alle sammen!! gratulerer med vel gjennomførte behandlinger!:) nå håper vi og ber om gode nyheter!!! klem fra oss 5 på notodden;)

    SvarSlett
  4. Gratulerer til Klara, Du er en utrolig sterk og flott jente som vi er super stolte av og være Tante, Onkel og fettere til. Nå er det veldig lenge siden vi har sett dere og skal bli veldig godt å få dere hjem. Mange klemmer fra oss på Einerhaugen.

    SvarSlett
  5. Varme klemmer til "mommo`s" lille jente,som er verdens flotteste,tapreste osv.... Hun har gjennomgått så mange tøffe tak, denne vesle kroppen, at det er nok til å velte en voksen mann !! Men Klara Thomine "rister litt på seg" og så smiler hun "smeltesmilet" sitt,og er klar for livet :-)
    Jeg gleder meg til dere kommer hjem alle sammen og håper at livet deres etterhvert faller til ro <3<3<3

    SvarSlett
  6. Så herlig! Gratulerer! Har fulgt dere gjennom hele perioden gjennom denne bloggen. Det har vært en rørende opplevelse. Dere er fantastiske og du er veldig flink til å formidle Siri! Nå vil vi ønske dere gode dager de siste dagene før dere vender nesa hjem til Bjørkåsveien. Og god tur hjemover - gleder oss til å se dere selv om vi "bare" er noen naboer...Hilsen oss tvers over!

    SvarSlett
  7. Hei.
    Litt av en tøffing Klara er må jeg si,hun tåler mye.Vi tenker masse på dere,og ønsker dere lykke til imrg. Vi krysser det vi har for at dette skal gå bra. Vi gleder oss til å treffe dere igjen,nå er det lenge siden. Mariken og Aurora var veldig glad for å møtes igjen,det var helt topp.Nå er de i bursdag,jeg skal snart hente de.
    Mvh Mariken,Monika og geir.

    SvarSlett
  8. Gratulerer med overstått behandling til vår lille Klara fra gjengen i Son. Vi tenker, føler og håper med dere. Vet alt hva du mener med at det er mange blandete følelser når behandlingen er over. Nå kommer ventetiden, men vi ber og håper for disse flotte barna våre!
    Gleder oss til å se dere igjen, og god tur hjem til gamlelandet! Skjønner at dere lengter og gleder dere!!

    Mange klemmer og de beste ønsker fra Hanne m/fam

    SvarSlett
  9. http://lottashimmelrom.blogspot.com/2010/01/blog-post_10.html
    Har mye glede av denne bloggen, og tenkte jeg ville dele den med dere...

    SvarSlett