lørdag 28. november 2009





Vi har hatt et par kosedager etter thanksgiving. Tok en tur ned til sjømannskirken i Pasadena i dag. Det var duket til storkamp på fotballbanen, men det endte med walkover fordi ingen møtte opp.. Men men, vi får ta det igjen til helga. Klara storkoste seg hele dagen med mange barn og lekeapparater. Merker at hun stadig blir flinkere til å leke uten mamma og pappa i nærheten. Hun har blitt mye tryggere på seg selv. Det er ganske deilig å se. Motorikken blir også stadig bedre, klatrer og springer rund og koser seg.
Det er jo ingen som kan se at hun har en alvorlig sykdom, for oss er det bare å følge opp hennes gode humør og livsgnist. Hun er en helt utrolig personlighet. Vi er takknemlige for henne og søsken som snart kommer på besøk. Frank-Oliver, Anders og Aurora kommer hit til Houston den 10. desember, dette er takket være gode kolleger på Weifa, og mange snille mennesker i Kragerø. Vet ikke helt hvordan vi skal få takket for dette, annet enn å dele denne reisen med dere alle, via bloggen.Igjen Tusen takk alle sammen..
Imorgen skal vi på shopping med Anita og Ken Williams, det blir veldig stas å tilbringe litt tid med kjentfolk. Ken er på jobb her i Houston, og Anita er å besøker han i helgen. Utrolig hvordan ting legger seg tilrette for oss her..

4 kommentarer:

  1. Men så er dere jammen noe for dere selv dere også så dette fortjener dere. Ingen skal måtte være uten barna sine i jula....så når dere ikke kan komme til dem er det godt de kan komme til dere;o)

    Så godt å kunne møte litt gamle venner også da når dere er helt borti der:o)

    Syns for øvrig det var innmari godt å se Marius leke litt i sklia hihi

    Håper dere får en fin første advent<3
    Klemmer fra Anette og gjengen

    SvarSlett
  2. Hei Siri:) Utrolig å lese hva dere går igjennom. Håper dere har det fint innimellom alt det vanskelige. Klare Tomine er superskjønn :) Så forressten at dere var sammen med Ingvild og Fredrik. Ingvild var min lærer på folkehøyskolen. Du får hilse så masse. :)
    Sender masse gode tanker fra familien her. Mamma hilser også.
    klem Ann Veronika

    SvarSlett
  3. Hei!
    Er kommet hjem fr USA og har fàtt oppdatert meg pà bloggen deres; det ser ut til at dere har hatt noen nedturer, men ogsà hell i uhell, sà jeg krysser fingre for at alt ordner seg til det beste!
    Store klemmer fra Eilinn

    SvarSlett
  4. Hei.
    Vi er veldig mange som tenker på dere og følger med dere og håper det aller beste for Klara Tomine.
    Det er godt å vite at hele familien skal få være sammen i julen.
    Lykke til med den videre behandlingen. Jeg håper inderlig at den måtte lykkes.
    Mange hilsner fra Torgeir

    SvarSlett