mandag 9. november 2009

Starten på behandling




Dagen startet med avtale på proton senteret kl 8.30. Det var samtaler med alt fra de som booker timer, sykepleiere, andre sykepleiere, anestesi-teasm, legens assistent og legen. Hele tiden var det papirer i haugevis å lese, og å skrive under på.. Så bar det av gårde til hoved-sykehuset, der de skal ta MR, røntgen, blodprøvekontroller , hørsel, syn og andre tester.
Alle er super-hyggelige, og uansett hvor vi vender oss så snakker de om hvor vakker og nydelig Klara er.
Selv om vi selvfølgelig er HELT enige, har vi vel funnet ut at det er sånn de er her. Tror det inngår i vanlig høflighet eller noe, for det er ikke å overdrive om vi har hørt "she`s so sweet", "she`s so beautiful", "so qute" eller liknende ca. 500 ganger.
Når vi tok blodprøver i dag, fikk Dora sitte på fanget.
STAS! Kjærlighet var det også å få!
Legen til Klara på hoved-sykehuset, har allerede invitert ungene til å komme å spille fotball når de kommer over, og han hadde en svigerinne som hadde pippi-filmer vi kunne låne! Tipp-oldefaren var norsk, og vi er de første norske de har behandlet der:).

3 kommentarer:

  1. Så fint å høre at første dag var "vellykket", og at dere føler dere ivaretatt!!! Ja og Klara er vakker!!!

    SvarSlett
  2. Hei alle sammen.
    Tusen takk for melding på telefonen. Håper dere har det så bra dere kan. Det er vel en liten snuppe som gleder seg til å få besøk av tre søsken snart.
    Tenker på dere. STOR klem fra Elisiv.

    SvarSlett
  3. Hei alle sammen
    Kjempeflott at søsknene kommer på besøk nå, tenker de og dere er spente nå. Stå på, og kos dere med resten av familien.

    Hilsen Hege og Audun

    SvarSlett