mandag 30. november 2009

Ny uke..

Søndagen ble brukt opp på shopping med Anita og Ken. Reiste ut på et par store outlet senter rett utenfor sentrum, det vil si en times kjøretur.. Mye fint og billig.

Idag Mandag startet med videre behandling og ukentlig visitt hos Dr Mahajan. Idag har også Klara hatt hørseltest. Nå er det altså med sikkerhet bevist at hun hører det hun vil høre, manglet kun litt på de høyeste frekvensene, men det er forventet etter cellegiftkurene med cisplatin. Hun er fremdeles like tålmodig og modig som hun alltid har vært, og marsjerer bestemt inn til behandling og til alle legevisitter. Det er ganske utrolig, og vi er ikke så rent lite stolte av henne. Hun er virkelig en stjerne.
Var også en tur hos Dr Michael idag. Han bare smiler og ler når han ser Klara komme.
Han hadde ikke noe mer og tilføye inntil videre, så det blir 14 dager til neste gang vi skal til ham. Vi er også veldig spente på hvordan behandlingen vil angripe svulsten, men de forteller her at det ikke er så mye og se før ca en måned etter endt behandling. Jeg tror nok vi vil prøve å få tatt en MR før vi drar herfra, men vi får se.
I dag kom det foresten en ny Nordmann til Houston for protonbehandling. Vi har utvekslet tlf. nr. så det blir vel litt kontakt etterhvert, men det er ganske hektisk i oppstarten av en slik type behandling, så vi får se mot slutten av uken.

Tok en tur tur på italiensk resturant idag, noe anderledes enn det amerikanske kjøkken vil jeg påstå. For det første så var det 3 ganger så dyrt, og antakeligvis 3 ganger så lite mat, men godt var det. Når man reiser på en barbeque sjappe og spiser her, så har men kveldsmat og frokost dagen etter i samme slengen, godt det også.. :o)
Det har begynt å poppe opp noen julehus her og der, det kommer nok noen bilder etterhvert, for det man har sett på tv og bilder generelt fra amerikansk jul, er faktisk ikke overdrevet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar