mandag 23. november 2009

En hviledag






Her har vi vært slappe idag. Var hjemme igjen fra Proton senteret i 12 tiden. Spiste kolash frokost, det er rundstykker med innebakt bacon, egg skinke og ellers alt hjerte (eller magen) måtte begjære.
Vi bor ikke så veldig langt unna Reliant Stadium, og ikveld er det Monday Night Football. Det er et kaos uten sidestykke, så vi velger en stille aften i hjemmet.
Har hatt samtaler med stråledoktoren idag. Vi er satt opp til 35 behandlinger. Hell i uhell må jeg få si. Det viser seg nå, at hvis vi hadde fått reist når vi skulle og ikke fått svineinfluensa, så hadde de begynt å behandle feil sted. Der den nye svulsten ligger, er litt utenfor det opprinnelige oppsettet, og hadde dermed ikke fått stråling på samme måten som den gjør nå. Tilfeldig? Tror ikke det..
Har startet på en type medisin også, som kan virke hemmende på svulster, ingen dokumentasjon som støtter dette, men skader lite å prøve. Valproic acid, for spesielt interesserte..
Vi har også startet med dexamethasone, et steroidpreparat, for å se om det kan hjelpe på hodepinen hun har om natten.
Et bad på kvelden etter middag, er ikke å forakte, også er det en fin mulighet til å ta bilder:)

5 kommentarer:

  1. Noen kommentarer er overflødige, og dette er nok en slik for her kommer det ikke noen revolusjonerende nyhet; Herregud for ei vakker jente dere har! Hun er så strålende at jeg blir helt varm i magen og om hjertet....

    nei det er nok ingen tilfeldighet Siri, at dette skjedde. Man må velge å tro det er en mening med alt, selv om mye føles meningsløst. Jeg kan ikke for mitt bare liv huske hvilken behandling pappa fikk, men han også gikk gjennom en kur for å minske svulsten i levera slik at de kunne operere. Poenget er at det funket, så jeg har god tro! Det er fantastisk at det faktisk går ann å minske disse stygge svulstene, for så å kunne fjerne dem...
    Jeg krysser fingre hver dag for at den vil minske litt etter litt slik at den er ved oppnådd ønske til operasjon.

    Selv i tunge dager kan dere hente styrke i kjærligheten! Husk det...

    Vi er mange som er rundt dere og tenker på dere og ber for dere hver eneste dag, vi sender dere all vår kjærlighet!!

    Håper dere får en flotters toppers dag!!

    <3 Klemmer fra Anette og gale-huset!

    SvarSlett
  2. Heisann dere:)
    Endelig kom jeg meg innpå her og leser og ser på bilder med STOR interesse!!
    Dere er helt UTROLIGE!!
    Tenker på dere hver dag og sender over max med positive tanker.

    Glad i dere.
    God klem:))

    SvarSlett
  3. Og jente deres, for et fantastisk smil hun har!!!!

    SvarSlett
  4. Nydelig bilder av Klara Tomine en god unge.Det var nok en mening med den svineifluensaen .Tenker på dere

    SvarSlett
  5. Frøkna med glimt i øye, god humor og en "tøysekopp" Måtte le av det ene bilde fra stranda der hun hadde det kjekke uttrykket! Er så typisk henne, godt humør og full av ironi og humor! Tenker dag og natt på dere,det vet du! Gleder meg til Frank, Anders og Aurora kommer hit, da er det ikke mange dagene før vi kan sette de på flyet ned til dere. Masse glad i dere, digre bjørneklemmer fra Lovisenbergveien :o)

    SvarSlett