torsdag 19. november 2009

Proton.



I går 19.11.2009 startet vi med protonbehandlingen. Der var på en måte godt å komme i gang med noe, det var skikkelig nedtur etter samtalen med nevrokirurgen, som ikke ville operere svulsten. Vi håper og ber om at den responderer godt på protonbehandlingen. I går fikk vi en deilig melding om at kreften ikke hadde spredd seg i ryggen, noe som vi fryktet. Det var virkelig en befrielse, så nå kan vi bruke alle krefter og tanker på å få vekk svulsten.. Vi må også si at vi er velsignet med mange gode mennesker rundt oss, som sender hilsner og tenker på oss. vi er stadig inne på facebook og samler krefter og pågangsmot ved å lese alle de utrolig hyggelige og varme meldingene der. Tusen takk for alle tanker, de varmer og gir styrke.
I dag skal vi besøke Agnes, Jon og jentene. Det blir koselig. Klara gleder seg til å leke. I går var vi ute å spiste med Ken, det er som vi sier, uansett hvor du er i verden finner du minst en fra Kragerø.. :o)
Vi har startet nedtelling til barna kommer, 10. desember kl 15.20 lander de.
det blir utrolig deilig å se dem igjen. Gleder oss, Klara har med seg bilder av søskna sine og viser de frem rett som det er..

1 kommentar: