lørdag 14. november 2009

Julemesse i sjømannskirka










Klara Thomine hra fått et armebånd av Susan, som jobber her på Eqinoks. Det har hun laget spesielt for Klara..veldig koselig.
Hun har dessuten kjøpt seg nye sko, kjempefine, og bare $ 11, da er det gøy! Vi koste oss litt her "hjemme" i dag, mens pappa var ute for å levere bilen. Da pussla vi Elias-puslespill.
Pappa kom tilbake, og hadde fått en god deal på bil. En litt større bil til nesten halve prisen av hva det kostet m den forrige..

Måtte bare legge ut nærbilde av håret hennes nå, det kommer så tett og fint, og er helt sølv-farget. Ikke rart det blir kommentert, men nå detter dt nok snart av igjen.. sånn er det bare- det kommer jo igjen:)

Dro en tur til sjømannskirken i dag, hvor det var julemesse. Der var det masse folk, og mange barn. Veldig gøy, men ganske overveldene for en liten kropp.
I buttikken her hadde de melkesjokolade, aviser, saft, knekkebrød osv.. Kjærkomment, men VELDIG dyrt. Det blir ikke hver uke , det er sikkert.

Er ganske rastløse, venter på testene til mandag:(.

Håper alle der hjemme har det bra, og spesielt GULL-UNGANE! Love you<3<3<3

3 kommentarer:

  1. Så fint hår, det har jammen vokst fort. Ser ut som hun har samme farge som Oldemor :) Vakker er hun.

    SvarSlett
  2. Så vakkert armbånd!! Sier liksom en god del...Ja håret henne og er vakkert!! Ja det blir spennende og få svar på testene!!! Hold on, be strong!!!

    SvarSlett
  3. Du er så flink til å ta bilder, Siri :-)
    Hovedpersonen er ikke det granne mindre enn bare skjønn heller,da <3<3 Lekre sko :-)
    Vi står sammen med dere i morgen, og sammen er vi sterke!!!

    SvarSlett