fredag 4. desember 2009

10.dag av behandlingen fullført!

I dag hadde vi den 10. strålingen, 25 to go.
Godt å se at det går fremover. Idag var det en mann som hadde sin graduation, altså sin avsluttende behandling. Da er det kake, og en høytidelig avslutning hvor personen som har gjennomgått behandlingen slår på en stor gong-gong.. Da står vi andre rundt, og klapper. En veldig rørende stund for alle involverte. I dag var det en mann på 86 år, som avsluttet sin behandling for lungekreft. Han og fruen har hele tiden vært så koselige og innvolverte i oss. De har til og med bedt oss på besøk til California!



Vi skulle vært i bursdag hos søte Emma i dag, men siden dt SNØR! i Houston, og Klara fortsatt er så forkjølet, har vi meldt avbud. Allikevel, HAPPY BIRTHDAY TO EMMA! fra alle oss.. Må også benytte sjansen til å gratulere Hanne, vår gode romkamerat fra nevro, med dagen, HAPPY BIRTHDAY TO HANNE! Vi setter utrolig pris på deg, din erfaring, vennlighet og hjelpsomhet. Takk!



Når vi kom hjem i dag bar det rett i et godt varmt bad, også koste vi oss med en liten snack, tente lys for onkel Thomas, og tenkte på ham. I dag er det 6 år siden han døde, og vi savner han masse. Spesielt i denne tiden med Klara Thomines sykdom hadde det vert godt å hatt en bror å dele gleder, håp og bekymringer med. Men vi vet du er der, og du passer på vår lille prinsesse!

1 kommentar:

  1. Hei på dere. Snør det hos dere også? Det er vel ikke så vanlig... Så nydelige bilder av lille prinsessa i badekaret :)
    - Masse lykke til med neste ukes behandlinger. Ferdig med den uka så er dere over halveis! Stå på og hold ut!! TENKER PÅ DERE og gleder oss til å treffes igjen. Klemmer fra Hanne, Viggo og jentene :)

    SvarSlett